Snídejte zdravě

Patříte mezi ty, kteří mají hlad a cítí se unavení, sotvaže dosnídali? Možná, že Vaše snídaně neobsahovala dostatek vlákniny, vitamínů a minerálů. Právě pro Vás je tu řešení v podobě úžasných snídaňových směsí od výrobce Iswari! Cítit se zdravě znamená živit se zdravě... Dejte sbohem tučným rohlíkům, mastným koblihám a drolícímu se chlebu! Snídejte vydatně a zdravě, dopřejte svému tělu luxus se snídaňovými směsmi Iswari! Snídaňové směsi Iswari jsou plné vlákniny, antioxidantů, vitamínů a minerálů, jsou vhodné naprosto pro všechny, pro ženy, muže, děti i seniory. Snídaňové směsi neobsahují lepek, takže jsou vhodné i pro ty, kteří trpí alergií na lepek a v neposlední řadě také pro ty, kteří chtějí zhubnout. Snídejte vydatně a zdravě, dopřejte svému tělu luxus. Zasloužíte si to!

   

Proč snídat s Iswari?
Snídaňové směsi obsahují vysoký obsah vlákniny a všech minerálů, které jsou potřebné pro optimální fungování Vašeho organismu. Můžete se těšit na příval antioxidantů, bílkovin, vlákniny, vitamínů, především těch ze skupiny B a E, a na řádnou dávku draslíku, hořčíku, fosforu, železa, vápníku, síry, chromu, manganu a zinku. Kromě toho, že příprava této snídaně nezabere ani dvě minuty a zasytí Vás na mnoho hodin, je další výhodou snídaňových směsí od Iswari i to, že se hned po snídani budete cítit sytí, čilí a živí, zkrátka kompletně připravení pro vystartování do nového dne. Všechny části Vašeho těla totiž dostanou hned po ránu vše, co potřebují, a budou připraveny odměnit se vám perfektním výkonem. Co pro sebe můžete udělat víc?

 

Jak je možné, že jsou snídaňové směsi takto účinné?
Snídaňové směsi od Iswari jsou unikátní tím, že jsou živou stravou („raw“) - jejich ingredience nebyly nikdy zpracovány při vyšší teplotě než 40 st. C. Zachovávají si tak plnohodnotné nutriční složení jako původní plodiny. Kromě toho obsahují superpotraviny (superfoods), což jsou potraviny s mimořádnými nutričními kvalitami. Směsi od Iswari jsou mírně doslazeny kokosovým cukrem, který je chuťově velmi lahodný. Kokosový cukr je nerafinovaným sladidlem s příjemným karamelovým nádechem a nízkým glykemickým indexem (GI = 35), obsahující vysoké množství minerálů. Pokud však chcete, můžete si směs dle libosti přisladit libovolným přírodním sladidlem. Výborný je například bio sirup z agáve, který se často používá při dietách, neboť obsahuje malé množství kalorií a přitom je úžasně sladký.

Pro koho jsou snídaňové směsi vhodné
Výtečná snídaně povzbudí smysly Snídaňové směsi Iswari jsou plné vlákniny, antioxidantů, vitamínů a minerálů, jsou vhodné naprosto pro všechny, pro ženy, muže, děti i seniory. Snídaňové směsi neobsahují lepek, takže jsou vhodné i pro ty, kteří trpí alergií na lepek a v neposlední řadě také pro ty, kteří chtějí zhubnout.


Dejte sbohem tučným rohlíkům, mastným koblihám a drolícímu se chlebu! Snídejte vydatně a zdravě, dopřejte svému tělu luxus se snídaňovými směsmi Iswari!